Yönetmen Oksal Pekmezoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Hulki Saner'in kaleme aldığı Almanya'da Bir Türk Kızı filmi yeninden izleyicisinin karşısına çıkıyor. 360 TV'de yayınlanan Almanya'da Bir Türk Kızı konusu ve oyuncuları merak edilenler arasında yer alıyor.

ALMANYA'DA BİR TÜRK KIZI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Almanya'da Bir Türk Kızı filmindeki hikaye Türkiye'de bir köyde başlayıp sonra Almanya'ya taşınmıştır.

Zeynep kocası Murat’ı köyden Almanya’ya çalışmaya gönderirken ayrılığın kısa süreceğini sanmaktadır. Ancak aradan geçen yıllara rağmen Murat bir mektup bile yazmamıştır. Günün birinde Alman turistlerle birlikte kasabaya gelen kocasını tanıyamaz. Murat değişmiş, başka bir dünyanın insanı olmuştur. Kasabada yaşaması, Zeynep’le olması artık imkansızdır. Almanya’ya dönen kocasının boşanma isteği işleri iyice karıştırır. Çünkü Zeynep hamiledir ve bunu ona söylemek için Almanya’ya gider. Murat’ı buluncaya kadar inanılmaz bir değişim yaşayacak, ve onun karşısına çok sevilen ünlü bir şarkıcı olarak çıkacaktır.

ALMANYA'DA BİR TÜRK KIZI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Engin Çağlar

Neşe Karaböcek

Osman Alyanak

Ahmet Turgutlu

Ceyda Karahan

Suat Yalçın

Necdet Yakın

Necla Soylu

Ceyhan Cem

Ahmet Kostarika

Nezihe Güler

Zülfikar Öner

ALMANYA'DA BİR TÜRK KIZI FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKLDİ?

 Vizyon tarihi 1 Ocak 1975 olan Almanya'da Bir Türk Kızı filminin çekimleri bir kısmı Almanya'da bir kısmı Türkiye'de gerçekleştirilmiştir.

Editör: Haber Merkezi