Tarihi dönem dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Geçen hafta ekrana gelmeyen dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Bu bağlamda, Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? sorularına cevap aranıyor.

ALPARSLAN BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Birçok dizi yılbaşı tatili arası vermişken gözler Alparslan Büyük Selçuklu dizisine çevrildi.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümünün 17 Ocak Pazartesi saat 20.00'de TRT 1'de yayınlacak. Yeni bölümde Akça Hatun'un ağır yaralandığı görülüyor.

10 OCAK PAZARTESİ 2022 TRT 1 TV YAYIN AKIŞI

05:10 Aslan Ailem
08:10 Dr. Yerebakan İle Hayatın Ritmi
09:30 Alişan İle Gülümse Hayata
13:10 Beni Böyle Sev
16:30 Seksenler
19:00 Ana Haber
19:55 İddiaların Aksine
20:00 Alparslan: Büyük Selçuklu (Tekrar)
23:20 112 Acil Çağrı
00:40 Soluk (Yerli Sinema)
02:20 Şehrime Hoş Geldiniz
02:50 Alparslan: Büyük Selçuklu

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 9.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alparslan’a kurduğu tuzağa kendisi düşen Kekavmenos, hiç hesap etmediği bir durumda kalmıştır. Alparslan’ın panzehir karşılığında istediği şeyleri kabul etmek istemeyen Dukas, Evdokya ve Diyojen başka çareler aramaya başlar.

Nihayet eski gücüne kavuşacak olan Yınal, karargâhı alan Alparslan’ı bertaraf etmek için harekete geçer. İçinde Akça, Akınay ve Gevherin de olduğu kervan karargâha giden yolda Karmatilerin saldırısına uğrar. Alparslan’ın son anda yetiştiği bu saldırının ardında kim vardır? Kekavmenos mu, Bozan mı?

Alparslan’a değil Yınal’a daha yakın olan Göktuğ, Evdokya ile anlaşma yaparak ihanet edecek mi? En yakın adamlarından biri olan Şeddad’ı kaybeden Emir Bozan, Karmati tehlikesine uyanan Selçuklular’a karşı nasıl tedbirler alacak, okları kendinden nasıl uzaklaştıracaktır?

En son obadan ayrılırken helallik isteyip vedalaştığı Akça’nın çarpışma yerinde vurulup düştüğünü gören Alparslan, buna sebep olanların peşine düşecek ve eline geçen ipuçları onu hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakacaktır.

 

Editör: Haber Merkezi