Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sevenleri merakla; Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok, bu yeni bölüm ne zaman? sorusuna cevap arıyorlar. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu hakkında internette araştırmalar arttı.  Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümleri ile her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. TRT 1 yayın akışında yer almaması akıllara soru işaretlerini getirdi. 

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YOK?

Birçok dizi yılbaşı tatili arası vermişken gözler Alparslan Büyük Selçuklu dizisine çevrildi. Sevilen dizi  Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümü bu akşam yılbaşı tatili olması sebebi ile ekrana gelmeyecek. Dizinin önümüzdeki hafta pazartesi yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi TRT 1'de yayınlanması bekleniyor.

3 OCAK PAZARTESİ 2022 TRT 1 TV YAYIN AKIŞI

05:00 Aslan Ailem

08:15 Dr.Yerebakan İle Hayatın Ritmi

09:30 Alişan İle Gülümse Hayata

13:15 Beni Böyle Sev

16:30 Seksenler

19:00 Ana Haber

19:55 İddiaların Aksine

20:00 Mahrem

22:40 Yabancı Sinema

02:45 Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alparslan'ın karargâha yaptığı beklenmedik saldırı, Bizans tarafında büyük şaşkınlığa yol açar. Karargâha sahip olma isteği ise, iki taraf arasında büyük bir mücadeleye sahne olur. Alparslan'ın, beraberindeki yiğitlerle birlikte Vaspurakan karargâhına doğru ilerleyişi, zaferle taçlanabilecek mi? Akça'nın, konuşmaması için öldürmek zorunda olduğu askerle mücadelesinin neticesi nasıl bir sonuca ulaşacak? Tuğrul ve Çağrı'nın ele geçirdiği Şeddad, anlattıklarıyla Selçuklu'da uzun yıllardır unutulan bir tehlikeyi gün yüzüne çıkarır. Alparslan ve Kekavmenos arasında yaşanacak büyük hesaplaşma ise, beklenmedik neticelere gebe olacaktır...

 

 

Editör: Haber Merkezi