Emre Konuk'un yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu bekleniyor. TRT1 ekranlarında seyircisi buluşacak dizide Anadolu'nun Türkleşmesinin mimarı olan Sultan Alparslan’ın hayatı anlatılacak. Sultan Alpaslan'ı ise ünlü oyuncu Barış Arduç canlandıracak. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberde...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Büyük merakla beklenen ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Geçen sene “Uyanış Büyük Selçuklu” ismiyle ekranlarda fırtınalar koparan dizinin seneryosu geride doğru gitti ve Melikşah'ın babası Sultan Alparslan’ın hayatı diziye yansıtıldı.

Diriliş Ertuğrul ile başlayan tarihi dizi serüveni geçen yıl ekranlara gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle başka bir noktaya gelmişti. Aksiyon sahneleri ve görsel efekleri herkesin dikkatini çeken Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin artık ismi 'Alparslan Büyük Selçuklu' oldu.

Seyirciler ise Alparslan Büyük Selçuklu 2. sezon için artık nefeslerini tuttu.

ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Çekimleri devam eden dizinin Eylül ayı ortalarında yeni sezona başlayacağı tahmin ediliyor. Dizinin yayın tarihi belli olduğunda sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI KİMLER?

Geçen sezon birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduran AlpArslan dizisinde Sultan Alparslan'a Barış Arduç hayat verecek. Barış Arduç'un partneri ise Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen olacak.

Dizide geçen sene de rol alan Mehmet Özgür, Nizamülmülk rolünü canlandırmaya devam edecek. 

Editör: Haber Merkezi