Kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Kripto para piyasası son 24 saate yüzde 3 değer artışıyla toplam piyasa hacmi 2 trilyon doları da geçti. Ripple ve SEC arasındaki davada yeni tarihler açıklanmıştı. Kripto piyasaları için beklenen gün geldi çattı. Ripple XRP davası ne zaman görülecek? Ripple dava sonucu ne oldu? Dünyanın gözü Ripple davasından çıkacak sonuca döndü. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Piyasaların öncü para birimi Bitcoin 58 bin 980 dolar / 477 bin liranın üzerinde seyrediyor. BTC'nin piyasa değeri 1.1 trilyon doların üzerinde.

Ethereum fiyatı ne kadar?

Ethereum'daki toparlanma bugün de devam ediyor. ETH son 24 saate yüzde 4'e yakın değer kazanrak 2 bin 132 dolar / 17 bin 195 lira seviyesine yükseldi.

Ripple fiyatı kaç tl?

SEC davası ile gündemden düşmeyen Ripple (XRP), bu sefer devasa yükselişi ile kripto para topluluğunda gündem yarattı. XRP geçtiğimiz günlerde başlattığı yükselişini hızlandırdı ve bugün 1 doları aşarak son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

Bitcoin, Ethereum, XRP fiyatı ne kadar?

Kaynak: CoinGecko

RİPPLE XRP DAVASI NE ZAMAN?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada bugün(6 Nisan) telekonferans yapılacak. SEC’nin daha önce kripto para borsalarına XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını bildirdiğine dair belgelerle kanıtlar sunulabileceği düşünülüyor. Konferans görüşmesinin bugün TSİ 21.00’de yapılması planlandı.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davada Ripple eski CEO’su Chris Larsen ve şu anki CEO Brad Garlinghouse’u temsil eden James K. Filan SEC tarafından sunulan mektubu da gönderisinde paylaştı. Mektupta davalıların davayı reddetme taleplerine ilişkin iddialarını sunmak için önerilen tarihler üzerinde anlaştıkları yer alıyor.

SEC tarafından dava açılmasının ardından kripto para borsaları Ripple işlemlerini askıya almışlardı. Coinbase, OKCoin gibi kuruluşlar Ripple işlemlerini yapmamaya başladı. Dava sonrasında yeniden işlemlerin açılması beklentisi hakim durumda. SEC ve Ripple (XRP), 1 Nisan’da gerçekleştirdikleri bir toplantının ardından, Ripple’ın bazı e-posta alışverişlerini kısmen yeniden düzenlemeyi kabul etti. Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile devam eden mevcut davasında, e-posta yazışmalarını mahkemenin dışında tutmak için yaptığı teklifte ufak bir kazanç elde etti.

RİPPLE NEDİR?

Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

1 RİPPLE KAÇ TL?

Serbest piyasada 1 Ripple fiyatı 4.46 TL TL‘dir. Ayrıca 1 Ripple 0.550483 $ dolardır. 1 Ripple karşılığında 4.46 TL Türk Lirası veya 0.550483 $ dolar alınabilmektedir. Ripple fiyatı son 24 saatte -2.27% değişim ile şu anda 4.46 TL TL‘den işlem görmektedir. Son 24 saatteki Ripple hacmi ise 6,930,227,042 $ dolar ve kripto para biriminin toplam piyasa değeri 25,153,579,967 $ dolardır.

 

Editör: Haber Merkezi