Yeşilovacık mahallesinde yaşayan Helim Sevincer (88) adlı vatandaşa yangında kaybettiği hayvanını belediye olarak teslim ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan yangınlar sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine biz de Silifke Belediyesi olarak hemen harekete geçtik. Yangından zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla her fırsatta Yeşilovacık, Işıklı, Hırmanlı, Akdere ve İmamuşağı (Boğsak) mahallelerinde yaşayan ailelerimizi ziyaret ediyoruz.

Bu ziyaretlerimiz sırasında yangında düvesi yanan Helim Sevincer adlı vatandaşımıza hemen bir düve satın alarak bugün getirip teslim ettik. Aynı yangında hayvanların barınağı, yem ve samanları da yanan ailelere destek veriyoruz.

Ayrıca yangından zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarımız devam ediyor. El ele vererek yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Bu kara günleri birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte, omuz omuza atlatacağımıza inanıyorum. Birlikten güç doğar” açıklamasında bulundu.

Yangında kaybettiği düvesine yeniden kavuşan Helim Sevincer adlı vatandaş ise yurt genelinde bu kampanyayı başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi