Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Silifke’mizde değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz. Silifke’miz iki yıldır büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamaktadır. Bu değişime halkımız ve esnaflarımızın katkısı büyük.

Belediye olarak 88 mahalle ve kent merkezimizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra zaman zamanda halkımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bu ziyaret ve görüşmelerimizde halkımızın ve esnaflarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Gerçekleştireceğimiz hizmetlerde ve hazırlayacağımız projelerde halktan ve esnaflarımızdan talep ve istekleri de değerlendiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Silifke için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz. Şu anda yapımına başladığımız Gazi Mahallesi kapalı pazar yeri projemizle ilgili çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Yıllardır Gazi ve Göksu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı olumsuz yönde etkileyen ve Cuma günleri Celal Bayar Caddesi üzerine kurulan semt pazarını acilen yeni yaptığımız kapalı pazar yerine taşıyacağız.

Göksu ırmağı kenarında yapımı devam eden 24 saat Göksu projemizle birlikte halkımızın rahat, huzur ve güvenli bir ortamda aileleri ile birlikte oturup dinlenebilecekleri yeni alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürme gayret ve çabamızla birlikte kent merkezimizde de halkımızın ve kentimizin lehine modern projelerimizi hayata geçirmekte kararlıyız” dedi.

Başkanvekili Sadık Altunok’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren Gazi Mahallesi İlhan Akgün Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflar ve vatandaşlar ziyaret için Başkanvekili Altunok’a teşekkür ettiklerini açıkladılar.

Editör: Haber Merkezi