Müteahhit firma aracılığıyla yapımına başlanan kapalı pazar yeri projesinin kısa sürede tamamlanması için bir dizi inlemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çalışmalar hakkında firma yetkilisi ile görüştü.

Başkanvekili Altunok, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç ve Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu ile birlikte Gazi mahallesinde yapımına başlanan kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu. Yürütülen proje hakkında bir açıklama yapan Başkanvekili Sadık Altunok, “İlçemizde pazarcılık yapan esnaflarımız ve Celal Bayar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızın yanı sıra burada oturan vatandaşlarımız uzun yıllar sıkıntı içerisindeydi. Biz de belediye olarak bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak amacıyla hemen bir kapalı pazar yeri projesi hazırladık. Gazi mahallesinde belediyemize ait 7 dönüm arazi üzerinde başlayan kapalı pazar yeri projemizin kısa sürede tamamlanması için mücadele ediyoruz.

Bu projemizle birlikte hem pazarcı esnafımız, hem vatandaşlarımız hem de Celal Bayar Caddesi üzerinde oturan ve faaliyet gösteren esnaflarımız rahat bir nefes alacaklardır. Bu alanda çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Celal Bayar caddesi üzerinde Cuma günleri kurulan semt pazarını da buraya taşıyacağız. Sayağzı, Sarıcalar ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olarak bilinen yazı tepesinde başlattığımız çalışmayla birlikte halkımızın ve pazarcı esnaflarımızın acil ihtiyaç duyduğu kapalı pazar yeri projesini hayata geçireceğiz” diyerek proje hakkında bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi