Korona virüs nedeniyle işyerleri kısıtlanan ve uzun bir aradan sonra kontrollü normalleşme kapsamında yeniden kepenk açan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tedbirlere uyalım, bu salgını hep birlikte yenelim, mücadeleyi asla elden bırakmayalım” dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan birçok iş yerlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalarla yeniden açılmasının ardından Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kepenk açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaflara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak yeni normalleşme kararları ile ilgili vatandaşları da bilgilendiren Başkanvekili Altunok, alınan kararla işyerleri, eğitim kurumları, nikah, düğün, spor kulüplerinin faaliyetleri, kamu kurumlarında devam eden esnek mesai uygulaması, diğer kurum ve kuruluşların faaliyetlerinin yeniden belirlendiğini hatırlattı. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Tüm yurtta kademeli normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeniden kepenk açan ilçemizdeki esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunduk. Uzun süreden beri kapalı kalan bazı esnaflarımız, kademeli normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte 1 Haziran 2021 tarihinde (bugün) yeniden hizmete başladı.

Lütfen, maske, mesafe ve temizliğe çok dikkat edelim. Her şey bizim elimizde, bu sürecin devam etmesini istiyorsak devletimizin aldığı tüm kararlara harfiyen uyalım. Tedbirlerimize aynı kararlılıkla devam edersek, özlediğimiz günlere daha kısa sürede kavuşuruz. Kademeli normalleşme adımları ile birlikte 1 Haziran 2021 tarihinde (bugün) yeniden işyerlerini açarak hizmete başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi