“Küçük kızımız Müslime’nin kısa zamanda sağ salim bulunacağına inanıyorum” diyerek Müslime’nin ailesi ile de görüşen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine, 10 Kasım'da kaybolan, Sarıkeçili Yörük kızı Müslüme Yağal'ı (3) arama çalışmalarına destek vermek üzere bugün Gülnar’dayız.

Gülnar ilçemizde devam eden arama çalışmalarına Gülnar Kaymakamımız Yunus Emre Bayraklı, MHP Mersin İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar, Aydıncık Belediye Başkanımız Ferhat Aktan, MHP Gülnar İlçe Başkanımız Celal Kadim, Mut İlçe Başkanımız Alparslan Savaş Kır ve belediye personelimizden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir ekiple küçük Müslime’yi arama çalışmalarına katıldık. Minik kızımız Müslime’nin kaybolmasından dolayı büyük bir üzüntü içindeyim. Küçük yavrumuz Müslime’den umudumuzu kesmedik.

Sahada devletimiz ve milletimizle el ele vererek Müslime kızımızı bulmak için gayret gösteriyoruz. Arama çalışmalarına katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve bölgemiz tek yürek oldu. İnşallah sağ salim bulunur ve ailesine kavuşur. Kızımız Müslime ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşan vatandaşlarımız lütfen yetkililere haber versinler. ” diye konuştu.

Gülnar’da devam eden arama çalışmalarına ilçe belediyeleri, jandarma, itfaiye, AFAD, AKUT ve sağlık ekiplerinin de destek verdiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi