Korona virüs tedbirlerinin uygulandığı nikah töreni Göksu Mahallesi Kafe-Bell’de gerçekleşti. Genç çiftlerin ve ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunarak çiftin nikah akdini gerçekleştirmekten dolayı sevinç ve heyecan duyduğunu belirten Başkanvekili Altunok, kurulan yuvanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.


AK Parti Silifke İlçe Başkanı Avukat Mehmet Emin Kurt, Kadın Kolları Başkanı ve Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can’ın nikah şahitliklerini yaptığı törende evlilik cüzdanını Merve hanıma teslim eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Ailenin temel taşı gençlerin birbirini dinlemesi ve sevgi bağını koruması ile başlar. Evlilikte sevgi, saygı, sadakat, samimiyet ve sabır olmadan olmaz, ancak böyle mutluluğa erişilir ve evlilik uzun yıllar sürdürülebilir. Bu anlamda birlik ve beraberliğinizi saygı çerçevesinde bir ömür boyu idame ettirmenizi temenni ediyor, siz değerli genç kardeşlerimize mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum.” dedi.


Genç çiftlerin nikah şehitliğini yapan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt’ta açıklamasında genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediğini açıklayarak, “Allah birlikteliğinizi bir ömür boyu daim eylesin. Cenabı Mevla’m sizlere ülkemize, milletimize ve İslam Alemine hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin” dileğinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi