Türk Diyanet Vakıf Sen Mersin İl Başkanı Nuh Yelli ve Türkiye Kamu-Sen Silifke Temsilciliğine bağlı iş kollarının başkanları ile de görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak Sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini her zaman önemsediklerini dile getirdi. Başkanvekili Altunok yaptığı konuşmada, “İlçemizde faaliyet gösteren sendikamızı ziyaret ederek onlarla hem eğitimle ilgili hem de memurlarımızla ilgili konular üzerinde sohbet ettik. Ülkemizin içinde bulunduğu korona virüs salgını ile ilgili çalışmalar ve yürütülen hizmetleri birlikte değerlendirdik. Karşılıklı bir fikir alışverişinde bulunduk, çok faydalı bir görüşme oldu.

Önümüzde ki dönemlerde neler yapılabilir, ne tür çalışmalar olabilir onları konuştuk. Öğretmenlerimiz ve memurlarımız ülkemizin önemli bir kesimidir. Bir şeyler üreten, memleketi için bir takım çalışmaları ortaya koyan, katma değer insanlarımız. Onlarla beraber olmak güzeldi. Ben başta başkanımız olmak üzere, sendikamızın bütün birimlerine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Sendika üyelerimizin ülkemiz, memleketimiz ve ilçemiz için güzel çalışmalar yürüttüklerine yürekten inanıyorum. Bizde belediye olarak ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmalar yapmaya ve halkımıza yönelik ortak projeler üretmeye devam edeceğiz” diyerek günün anısına Sendika Başkanı Atalay’a bir Silifke tablosu da hediye etti.

“Sayın başkanım ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız” diyerek memnuniyetini dile getiren Mersin Türk Eğitim Sen 1 nolu Şube Başkan Yardımcısı ve Türkiye Kamu-Sen Silifke İlçe Temsilcisi İbrahim Atalay’da konuşmasında, “Başkanım, siz ve ekibiniz ilçemizde halkımızın menfaatlerine yönelik çok güzel projeler üretmeye devam ediyorsunuz. Çalışmalarınızı yakın takip ediyoruz. Göreve geldiğiniz günden bu yana ilçemize ve halkımıza kalıcı ve modern hizmetleri hayata geçirerek ilçemizin gelişmesine ve güzelleşmesine katkı sunuyorsunuz. Belediye faaliyetlerinizin yanı sıra eğitim ve öğretime verdiğiniz destekler ve projeleriniz göz ardı edilemez.

Son olarak otizmli çocuklarımızın eğitimine yönelik hizmete açtığınız eğitim merkezi ise Türkiye’de bir ilki oluşturmaktadır. Eğitim ve öğretime verdiğiniz katkılardan dolayı sizlere ve ekibinize yürekten teşekkür ediyorum. Biz de ilçede görev yapan bir sivil toplum kuruluşu olarak eğitim-öğretimle ilgili yeni projelerinize ve yürütülecek çalışmalarınız destek olmaya hazırız “dedi.

Editör: Haber Merkezi