Amasya İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından, sağlık personelinin, vatandaşlara hitaben, "Amasya aileni güvene al. Acil ihtiyaç gerekmedikçe evde kal" yazılı dövizlerle poz verdikleri fotoğrafı paylaştı.

Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, " Sağlık Personellerimizden Halkımıza Bir Mesaj Var... Lütfen Kurallara Uyalım... " ifadelerini kullandı.

Sağlık personelince verilen mesaj, İl Sağlık Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabında da paylaşıldı.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI’da fedakarca çalışan sağlık personelinin paylaşımının ardından “Bizde toplum sağlığı için özveriyle çalışan, fedakarlık yapan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bilmenizi isterim.

Bugün ülkemizde bu anlamda en önemli sorumluluğu sağlık çalışanlarımız üstleniyorlar. İnsanımız evlerine kapanarak virüsün olumsuz etkisinden korunurken, hastanelerimizde, aile sağlığı merkezlerimizde ve diğer sağlık kurumlarında doktor, hemşire vb. tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir özveriyle görev yapıyorlar. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Milletimizin duası onlarla…” dedi.

Editör: Haber Merkezi