Amazon prime üyelerine özel olarak Amazon Prime Day indirimleri bugün resmen başladı. Prime olmayanların da deneme sürümü ile alışveriş yapabileceği Amazon Prime Day indirimlerinde neler var, hangi ürünler indirimde? merak ediliyor. Türkiye'de ve dünyada merakla beklenen Amazon Prime Day indirimleri resmen başlamış oldu. Alışveriş yapacaklar ayrıca Amazon Prime Day indirimleri ne kadar sürecek, kaç gün? diye de araştırma yapıyor. İşte merak edilenler. 

AMAZON PRİME DAY İNDİRİMLERİ KAÇ GÜN SÜRECEK?

Amazon Prime Day, bu yıl 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Amazon müşterileri bu yıl ayrıca Prime Day kutlamaları kapsamında yayınlanan üç bölümlük Prime Day Show ile dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserlerine erişim sağlayabiliyor. 17 Haziran’da Prime Video’da Türkçe altyazı seçeneğiyle yayına giren üç bölümlük serisinin tamamına, Prime üyesi olma şartı olmaksızın tüm Amazon müşterileri 30 gün boyunca ulaşabiliyor.

AMAZON'DAN 25 TL İNDİRİM KODU

Amazon’un Prime Day indirimlerinde son güne girdik. Binlerce kategoride pek çok üründe büyük indirimler devam ediyor. Fırsatlar 21 Haziran 23.59’da sona erecek. Daha önce mobil uygulamadan sipariş vermediyseniz Prime Day indirimleri ile birlikte kullanabileceğiniz 25 TL indirim kodu kampanyası başladı.

AMAZON İNDİRİM KODU NASIL ALINIR?

İndirim kodunu kullanmak için gereken koşullar:

En az 24 saat boyunca Prime üyesi olmak
Daha önce mobil uygulamadan sipariş vermemiş olmak
Sepetin en az 100 TL tutarında olması
Satıcının Amazon.com.tr olması koşullarını sağlıyorsanız kodu kullanabilirsiniz.
25 TL indirim kodunu görüntülemek için şu bağlantıyı ziyaret edin:

Amazon indirim

AMAZON PRİME DAY'DA HANGİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER VAR?

Amazon'dan yapılan açıklamaya göre, iki günlük alışveriş şenliği boyunca Prime üyeleri, Amazon Prime Video ile popüler dizi ve filmleri izlemeye devam ederken, aralarında TV, hoparlör soundbar, kulaklık, projektör ve Prime Video deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyacak binlerce ürünün bulunduğu geniş bir seçkide prime indirimlerinden faydalanabilecek. Böylece her ihtiyaca uygun indirimleri Amazon Prime Day'de bulmak mümkün. Amazon sitesine giriş yapıldığı an indirimler karşımıza çıkıyor. 

Amazon müşterileri bu yıl ayrıca Prime Day kutlamaları kapsamında yayınlanan üç bölümlük Prime Day Show ile dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserlerine erişim sağlayabiliyor. 17 Haziran’da Prime Video’da Türkçe altyazı seçeneğiyle yayına giren üç bölümlük serisinin tamamına, Prime üyesi olma şartı olmaksızın tüm Amazon müşterileri 30 gün boyunca ulaşabiliyor.

Amazon Prime Day indirimleri

Prime Video, Prime üyelerine aralarında “Underground Railroad”, “Tom Clancy’s Without Remorse”, “Solos”, “Panic”, “Incinvible”, “Them”, “Steven Gerrard’s Make us Dream”, “Coming 2 America” ve “P!NK: All I Know So Far” gibi popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisi sunuyor. Prime üyeleri en sevdikleri dizi ve filmlere Türkçe altyazı seçeneğiyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla erişim sağlayabiliyor.

Prime Day 2021, Prime Day tarihindeki en fazla fırsatı Prime üyeleriyle buluşturuyor. Prime üyeleri aynı zamanda, dünyanın önde gelen markalarının ürünlerinin ve tüm kategorilerden indirimlerin sunulduğu "Bitmeden Yakala" ile indirimlere de erişim sağlayabiliyor.

Sınırlı sayıda sunulacak bu kampanyadan ve 48 saat sürecek indirimlerden faydalanmak için "www.amazon.com.tr/primeday" adresi ziyaret edilebiliyor.

AMAZON PRİME ÜYESİ OLMAYANLAR ALIŞVERİŞ YAPABİLECEK Mİ? 

Prime üyesi olmayanlar, daha fazla bilgi almak için "amazon.com.tr/primeday" adresinden üye olabiliyor ve 30 günlük ücretsiz deneme süresini başlatarak Prime Day indirimlerinin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming aracılığıyla eğlencenin en iyileri ve daha fazla ayrıcalığa erişim sağlayabiliyor.

Editör: Haber Merkezi