Oyuna etkili başlayan ve ilk 10 dakika tehlikeli ataklar gerçekleştiren Kasımpaşa’nın hızını Trabzonspor erken kesti ve oyuna ağırlığını koydu. Bordo Mavili takımda üstünlüğün ele geçmesinde, formasına kavuşan Abdülkadir Parmak’ın etkisi büyük. Berat ile birlikte koşuyor ve mücadele ediyorlar. Böyle olduğu zaman iş Bakasetas ve ileri üçlüde yer alan Ekuban, Djaniny ve Nwakaeme’nin ferdi kabiliyetlerine kalıyor. Bakasetas savunmanın hatasından bulduğu gol dışında etkili olamadı. Transfer olduğu haftadan itibaren fırtına gibi esen Yunan futbolcunun, Fenerbahçe maçı ile başlayan performansında düşüş var. “Futbol sihirbazı” üçlünün ise ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Dün de Djaniny ortaya çıktı. Rakibin hatasından sonra attığı çalım ve gol, görülmeye değerdi. Ekuban da çok denedi, Nwakaeme de, ama ya kaleci Ertuğrul’a takıldılar, ya da kaleyi tutturamadılar.

Trabzonspor’da hastalık, Uğurcan dışında tüm futbolcuları etkilemiş. Özellikle Serkan ve Marlon’u daha çok etkisi altına almış. Hastalık öncesi bu iki futbolcunun kanatlarda gidip gelmesi takımın gücüne güç katıyordu. Maalesef dün ikisi de sahada yoktu. Ama Uğurcan, işte o çok farklı. Yine çok top çıkardı, yine takımını ayakta tuttu. Genç kaleci hem Trabzonspor için, hem de Milli Takım için çok büyük şans. Umarız bu formu Avrupa Şampiyonası’nda da sürer.

Hakem Abdülkadir Bitigen’e gelince, kötü maç yönetmedi. Özellikle tartışılan penaltı kararında bize göre haklıydı. Çünkü Berat’ın yere düştükten sonra kayarak vücudu uzadı ve rakibe gitmekte olan topu elle kesmiş oldu.