Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, evinde Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda uzatmaya giden maçı Anadolu Efes 101-93 kazandı.
 
DETAYLAR BİRAZDAN...
 
1. Periyot sonucu: 14-20
2. Periyot sonucu: 40-52
3. Periyot sonucu: 65-69
4. Periyot sonucu: 86-86
 
İLK 5'LER
 
Fenerbahçe Beko: Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Marko Guduric, Nikola Kalinic, Nikola Melli
 
Anadolu Efes: Shane Larkin, Vasilije micic, Rodrigue Beaubois, Brock Motum, Bryan Dunston
 
MAÇTAN NOTLAR 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında yapılan play-off final serisi ikinci maçına taraftarlar, ilk müsabakada olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan serinin ikinci karşılaşmasında taraftarlar, salonun bu maç için ayrılan bölümünün tamamına yakınını doldurdu.

Anadolu Efes taraftarları, maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Fenerbahçe taraftarı da pota arkasında kendilerine ayrılan tribünden sarı-lacivertli ekibe destekte bulundu.

Anadolu Efes'te 2 değişiklik
Lacivert-beyazlı takımda başantrenör Ergin Ataman, serinin ilk maçına göre yabancı oyuncu tercihinde 2 değişiklik yaptı.

Deneyimli teknik adam, ligde uygulanan 5 yabancı oyuncu kuralı kapsamında ilk müsabakada görev verdiği Adrien Moerman ile Krunoslav Simon'u kadroya almadı. Ataman, bu isimlerin yerine Rodrigue Beaubois ile Brock Motum'a şans tanıdı.

- Basketbol camiasından maça ilgi 
Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki final serisinin ikinci maçını basketbol camiasından birçok isim takip etti.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca saha kenarından izledi.

Editör: Haber Merkezi