Ankara'da iftar bugün saat kaçta açılacak? iftar saatinin yavaş yavaş yaklaşmasıyla Ankaralı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İftarın saat kaçta açılacağını merak eden oruçlular, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlamış olduğu imsakiyeyi araştırıyor. Bugün itibarıyla 2019 yılı Ramazan ayının 9. orucu tutuluyor. Bu gece de 10. teravih namazı kılınacak ve 10. sahura kalkılacak. Her yıl olduğu gibi , bu yıl da inananlar Ramazan ayına özel tatlı bir telaş içindeler. Gündüzleri mukabeleler okunurken, geceleri camiler teravih namazı kılmak için gelenlerle doluyor. Bununla birlikte günlerin yavaş yavaş uzamasıyla birlikte, oruçlu olarak geçireceğimiz zaman da uzuyor. İftar ve imsak saatleri birer dakika farklılık gösteriyor. Peki, Ankara'da iftar bugün saat kaçta açılacak? İşte, 14 Mayıs Salı Diyanet Ankara iftar saatleri...

Ankara'da iftar bugün saat kaçta açılacak?

Ankara iftar vakti oruç tutan vatandaşlar için günün en kritik konusu haline geldi. 14 Mayıs Salı günü Ankara'da iftar saat 20.02'de açılacak. 

13 Mayıs Pazartesi Diyanet Ankara ve tüm illerin iftar saatlerini görmek için buraya tıklayın

Ramazan’ın 9. Gün Duası: Allah’ım! Bu günde geniş rahmetinden beni nasipsiz bırakma; açık delil ve burhanlarını bana göster ve beni alıp en kapsamlı hoşnutluğa götür; muhabbetinle ey şevkli insanların arzusu! 
Arapçası: "Allahummec'al lî fîhi nasiben min rahmetik'el-vasia, vehdinî fîhi li-berahinik'es-satia, ve huz bi-nasiyetî ila merzatik'el-camia, bi-mehabbetike ya emel'el-muştagîn." 

Editör: Haber Merkezi