Ankara'da iftar saat kaçta açılacak? sorusu sadece iftar için sabırsızlananlarca değil, Cuma akşamı için iftar programı düzenleyenler tarafından da araştırılıyor. Bu akşam rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif'in 5. iftarını yaparken, gece de 6. sahurumuza kalkacağız. Bu özel günlerde, inananlar her anını dolu dolu yaşamaya gayret ediyor. Gündüzleri mukabeleler okunurken, geceleri camiler teravih namazını kılmak için gelen müminler tarafından dolup taşıyor. Oruç tutmanın şerefini yaşayanlar isei gün içinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı imsakiyeyi kontrol ediyor. Peki, Ankara'da iftar saat kaçta açılacak? İşte, 10 Mayıs Cuma Diyanet Ankara iftar saatleri...

Ankara'da iftar saat kaçta açılacak?

2019 yılı Ramazan ayının 5. orucu Ankara'da saat 19:58'de açılacak.

10 Mayıs Cuma Diyanet Ankara ve diğer illerin iftar saatlerini görmek için buraya tıklayın

Ramazan 5. gün duası; Allah'ım! Bu günde beni mağfiret dileyenlerden, sana itaat eden salih kullarından ve mukarreb (cennette dereceleri en yüksek olan) velilerinden kıl; lütuf ve şefkatin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi! 
Arapçası: "Allahummecalnî fîhi min'el-musteğfirîn, vec'alnî fîhi min ibâdik'es-sâlihîn'el-gânitîn, vec'alnî fîhi min evliyâik'el-mugarrabîn, bira'fetike ya erham'er-râhimîn." 

Editör: Haber Merkezi