Ankara'da iftar saat kaçta açılacak? İftar vakti yaklaştıkça, Ankaralı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlanıyor. Ramazan ayı orucu dinimizce farz kılınmış ve sağlıklı Müslümanlara Ramazan ayı geldiğinde oruç tutması emrolunmuştur. Başı rahmet ortası bereket sonu mağfiret olarak müjdelenen Mübarek Ramazan ayında inananlar ellerinden geldiğince bu aya hürmet göstermeye ve layık olmaya çalışıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ise, namaz, iftar ve imsak vakitlerini düzenleyerek, her yıl vatandaşlara ilan ediyor. Buna göre, Ankara'da iftar saat kaçta açılacak? İşte, 9 Mayıs Perşembe Diyanet Ankara iftar saatleri...

Ankara'da iftar saat kaçta açılacak?

2019 yılı Ramazan ayının 4. orucu Ankara'da saat 19:57'da açılacak.

9 Mayıs Perşembe Diyanet Ankara ve diğer illerin iftar saatlerini görmek için buraya tıklayın


Ramazan 4. gün duası

Allah’ım! Bu günde emrini uygulamak için beni güçlendir; bu günde zikrinin güzel tadını bana tattır; kereminle beni bu günde şükrünü eda etmek için hazırla; bu günde hıfzın ve örtünle beni (günah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretli!

Arapçası: Allahumme gavvinî fîhi alâ igameti emrik ve ezignî fîhi halâvete zikrik ve evzi'nî fîhi li-edâi şukrik bi-keramik vehfeznî fîhi bi-hifzike ve sitrik, ya ebsar'an-nâzirîn." 

Editör: Haber Merkezi