Ankara'dan son dakika deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ankara'da meydana gelen ilk depremin büyüklüğü 3.8 olarak açıklanırken 06:54'teki depremin büyüklüğü 4.5 olarak duyuruldu. Ankara'da meydana gelen son depremin büyüklüğü ise Kandilli Rasathanesi tarafından 3.2 olarak açıklanırken depremin yerin 6 kilometre derinlikte meydana geldiği duyuruldu. Yaşanan deprem korku ve paniğe yol açarken şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi. Son dakika gelişmelerini aktarmaya devam edeceğiz

ANKARA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Ankara Valisi Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerini kullandı.

AKYURT BELEDİYE BAŞKANI: OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL

Akyurt Belediye Başkanı Ayık yaptığı açıklamada, "İlçemize bağlı Ahmetadil Mahallemizde sabah saat 6.42’de AFAD verilerine göre 3.9 ve saat 6.55’te ise yakınındaki Kozayağı Mahallemizde 4.5 şiddetinde iki deprem meydana geldi. İlçe merkezinde, çevre ilçelerde ve Ankara’da şiddetli bir şekilde hissedildi. Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil. Deprem bölgesindeki mahallelerimizde, ilçemizde ve Ankara’da depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi