Ankara’da etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar okulların durumu ile ilgili son gelişmeleri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince Ankara’da okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Peki, Ankara’da yarın okullar tatil mi? 20 Ocak Çarşamba Ankara’da okullar kar tatili mi olacak? 

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 OCAK 2022 PERŞEMBE

Yarın Ankara ili için okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Bu kapsamda; 20 Ocak Perşembe günü için Ankara Valiliği'nden gelen henüz resmi bir açıklama olmadı. Açıklama yapıldığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

ankara

ANKARA HAVA DURUMU

ANKARA °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

ANKARA’DA KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR MU?

Kar yağışlarının ülke genelinde etkisini yoğun bir şekilde sürdürdüğü bu günlerde Ankara’daki son dakika hava durumu gelişmeleri, vatandaşın gündeminden düşmüyor. Hava sıcaklıklarının oldukça düşük seviyelerde gittiği Ankara’da kar yağışları belirli aralıklarla etkisini sürdürmeye devam ediyor. Henüz yoğun bir yağış yaşamayan Ankara’da, 19 Ocak günü öğleden sonra etkisini gösteren kar yağışı, akşam saatlerinde sona erdi. 20 Ocak Perşembe günü ise hava sıcaklıkları '0' dereceyi görecekken, kar yağışlarının Cumartesi gününden itibaren etkisini yeniden göstereceği de Meteoroloji’den gelen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi