Hayattaki en değerli varlıklarımız olan annelerimizin yaşarken değerini bilmemiz gerekiyor. Eğer vefat etmişseler de onlar adına güzel ve faydalı işler yapmamız gerekiyor. Bu seneki anneler gününü annesiz geçirecek olan birçok insan pandemi nedeniyle mezarlıklara da gidemeyecek. Onlara uzaktan dua edecek olanlar Anneler Gününe özel mesajlarla onları yad edecek.

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL MESAJLAR

Ne zaman anneler günü gelse bir köşede oturup ağlayasım geliyor. Yine bir anneler günü. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Gül yüzüne hasret kaldım annem. Pembe yanakların sıcacık kucaklarını çok özledim annem. Anneler gününün kutlu olsun.

Ağla yüreğim ağla giden bir daha gelmeyecek buraya ağla gözlerim ağla annem bastığım toprak altında. Rahemetli olmuş tüm annelerin Anneler gününü kutlu olsun.

Annelerimiz hayattayken kıymetini bilelim. Ölmüş annelerimizin Anneler gününü kutlu olsun.

Olmazdı hiç kederim, olmazdı hiç tasam, şaşırıp kalmazdım sen yaşasan. Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Bana bir bayram verin ve içinde sadece annem olsun yeter. Mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Sana olan sevgim hiç azalmadı, aksine çığ gibi büyüdü. Her an özlediğim annem, canımın parçası. Anneler günün kutlu olsun.

annelergünü

Canım anneciğim. Kahkahalarının karıştığı eski günleri anmak hala mutluluk veriyor. Mekanın cennet bahçelerinde olsun. Anneler Günün kutlu olsun.

Düşlerimde adını sayıklıyorum, zor anlarda senin hayalini görüyorum. Bu aşk bitmez anneciğim; Anneler Günün kutlu olsun.

Anneciğim, bir tanem, bana verdiğin nefesle senin bir parçan olarak yaşama tutunmak ilk şansımdı. Seni çok arıyorum Anneler gününün kutlu olsun.

Dünyanın bütün çiçeklerini önüne sersem, al bütün varlığım senin olsun desem yine de hakkın ve emeğin ödenmez.Mekanın cennet olsun.  Anneler gününün kutlu olsun.

İnan anılarımızı bir bir aklımdan geçirip senin özlemini içimde büyütüyorum. Özlemle seni anıyorum mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun. 

Sen aramızdan gittiğin de anladım bu bağ, iki insanın arasında olabilecek en hakiki bağmış. Günün kutlu olsun annem. Huzurla uyu.

Ben sensiz soğuk gecelerde üşüyorum anne, kimse senin gibi gelip üstümü örtmüyor. Ben soğuk gecelerde senin sıcacık sevgini özlüyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneler günü ile seni yüceltmeye bir türlü razı olmuyorum. Daha dün gibi sen her an ve her gün benim kalbimdesin. Seni çok özledim. Günahların af, mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Seni toprağın altına koymak gelmedi içimden, annemi götürmeyin almayın benden dedim ama sen bizi bırakıp gittin güzel annem. Allah’ım sana rahmet etsin. Anneler günün kutlu olsun.

Seni dünyalara değişemem derdin, şimdi sıra bende! Benim her şeyimsin. Seni hiçbir kimseye değişmem canım. Mekanın cennet olsun Anneler Günün kutlu olsun.

Güzel annem desem de yetmez, mis kokulu annem desem de yetmez. Sevgimi anlatmak için kelimeler bana kafi gelmez. İyi ki annem olmuşsun. Mekanın cennet bahçelerinde olsun. Anneler Günün kutlu olsun.

Ben sensiz soğuk gecelerde üşüyorum anne, kimse senin gibi gelip üstümü örtmüyor. Ben soğuk gecelerde senin sıcacık sevgini özlüyorum annem. Mekanın cennet Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Canım annem sensizlik ne zormuş. Her gece sensizliği içimde hissetmek çok ağır annem. Seni çok özledim. Günahların af, mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

 

Editör: Haber Merkezi