Antalyaspor Malatyaspor canlı izle | Antalya Malatya canlı skor kaç kaç... tarzı aradıklarınız cevabı burada... Spor Toto Süper Lig'i 33. hafta maçında Antalyaspor taraftarları önünde Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. Malatyaspor 3 puan alması halinde Avrupa kupalarını garantileyecek. Antalyaspor ise, 3 puan alarak şansını son haftaya bırakmak istiyor. Antalyaspor 32. maçta topladığı 42 puanla 8. sırada yer alırken, Malatyaspor ise 47 puanla 5. sırada yer alıyor. Zorlu karşılaşmayı canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden nasıl izlerim diye aratmaya başladılar. Peki bu zorlu karşılaşma ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Malatyaspor maçı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

ANTALYASPOR MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'i 33. hafta maçında Antalyaspor taraftarları önünde Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 19,00'da başlayacak bu karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Bu zorlu karşılaşma BeinSports ekranlarında yayınlanacak.

ANTALYASPOR MALATYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Antalyaspor: Boffin, Sangare, Diego, Celutska, Chico, Yekta, Hakan Özmert, Amilton, Fredy, Doukara, Mevlüt

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Murat Akça, Mina, Seth, Bülent, Murat, Robin, Guilherme, Aleksic, Ömer, Kamara

İKİ TAKIMDA AVRUPA PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor’u 3-1 ile geçen Galatasaray’ın ligi ilk dört içinde bitirmesinin garanti olmasıyla, ligde beşinci sırayı alacak takımın UEFA Avrupa Kupası’na katılması da kesinleşti. Ligin son iki haftasında, 47 puanla 5. sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor ile 42’şer puanla 6,7 ve 8. sıraları paylaşan Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor, kalan maçlarını kazanarak Avrupa kupalarına katılma mücadelesi içerisinde olacaklar.

Editör: Haber Merkezi