Orta ve ilköğretim kurumlarında eğitimin başlamasının ardından üniversiteler de açılmaya başlıyor.  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören milyonlarca öğrenci de yeni sezon heyecanını yaşıyor. Kayıtlarını yenileyerek eğitimlerine devam etmek isteyen pek çok kişi online olarak kayıtlarını yenileyebilecek. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021-2022? AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır? İşte merak edilen detaylar...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILIR?

AÖF kayıt tarihleri hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Birçok kişinin merak ettiği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıtları 27 Eylül Pazartesi (bugün) başladı. 

 27 Eylül'de başlayan ve millyonlarca öğrenciyi ilgilendiren AÖF kayıt yenileme tarihi 8 Ekim 2021'de sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu üzerinden gerçekleştirilecek.

Otomasyona öğrenci ya da e-devlet şifresi ile giriş yapılabilir.

Öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Öğrenciler ders seçimini yaptıktan sonra ödeme bilgileri oluşacak.

AÖF ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız yeni şifrenizi almak için şu adımları izlemeniz gerekir:

▪ AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0 850 200 46 10 numaralı telefonunu AÖF Fakültesinde kayıtlarındaki cep telefonu numaranızla arayarak,

▪ Size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek,

▪ www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından şifrenizi alabilirsiniz.

2018-2019 öğretim yılından itibaren öğrencilere ders kitapları dijital (PDF) formatta sunulmaktadır. Öğrenciler sınavlarda ders kitabının e-Kampüs ortamında sunulan güncel versiyonundaki (PDF) içerikten sorumludur.

Editör: Haber Merkezi