Anadolu Üniversitesi öğrencilerine; AÖF sistemi üzerinden AÖF güz dönemi final sınav giriş belgesi alma ekranının açıldığını duyurdu. AÖF sınav yerleri belli oldu mu? sorusu böylece cevap bulmuş oldu. AÖF sınav yerleri alma ekranı öğrenciler için haberimizde yerini aldı. Milyonlarca AÖF öğrencisi bu haftasonu final sınavlarını tamamlayacak. 

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELGE ALMA EKRANI

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ DUYURULDU

AÖF sınav giriş belgesi internet sayfası üzerinden resmen yayımlandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları kasım ayında gerçekleştirildi. AÖF Güz dönemi final sınavları ise 08- 09 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada AÖF sınav giriş belgesinin https://aosogrenci.anadolu.edu.tr üzerinden yayımlandığı duyuruldu. 

aöf sınavaöf sınav

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

Güz dönemi ara sınavları Kasım ayında yüz yüze olarak sınav merkezlerinde yapılmıştı. 2021-2022 AÖF güz dönemi final sınavları da yüz yüze bu haftasonu yapılacak. AÖF öğrencileri, güz dönemi final sınavlarına AÖF sınav giriş belgesinde yer alan okullarda girebilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Final sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci giriş bilgileri ile öğrenebilecek

 

 

Editör: Haber Merkezi