AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Yüz yüze gerçekleşecek olan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu. Peki AÖF yaz okulu sınav tarihi ne zaman? Açıköğretim sınav giriş yerleri nasıl sorgulanacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ ÖĞRENME

2021 AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi 2021 yaz okulu sınav giriş belgeleri yayınlandı.

AÖF yaz okulu

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, AÜ Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi yaz okulu sınavına girecek öğrenciler, fotoğraflı sınav giriş belgelerini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinde yer alan "Öğrenci Girişi" bağlantısından T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile oturum açarak ya da Açıköğretim bürolarından alabilecek.

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için fotoğraflı sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihleri değişmişti. Buna göre, 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtları 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapıldı. Sınav ise 4 Eylül'de yüz yüze olacak.

Editör: Haber Merkezi