Öğrencilerin merakla beklediği AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavına katılanlar sonuçlara odaklanmıştı. Beklenen açıklama geldi ve AÖF yaz okulu sınav sonuçları belli oldu. Sınavın değerlendirilmesinin ardından AÖF yaz okulu sınav sonuçlarını öğrenmek isteyenler için online ekran link haberimizde...

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF yaz okulu sınavları 4 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. AÖF yaz okulu sınav sonuçları merakla bekleniyordu Anadolu Üniversitesi tarafından sonuçlar resmen açıklandı. Aşağıdaki linkten AÖF yaz okulu sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

AÖF YAZ OKULU GEÇME NOTU KAÇ OLACAK?

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre; sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

AÖF yaz okulu sınavı

HARF NOTLARININ ANLAMLARI NEDİR? 

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00’ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00’ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir. FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELLİ OLDU

AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül tarihinde başlayacak ve 8 Ekim'de sona erecek. Güz dönemi ara sınavı 27-28 Kasım'da, Güz dönemi dönem sonu sınavı ise 8-9 Ocak'ta yapılacak.

Editör: Haber Merkezi