Uzun yıllardır bir klasik haline gelen Arkak Sokaklar, 518. bölümüyle 17 Mayıs Cuma akşamı Kanal D ekranlarında. Tartışmasız her hafta cuma akşamı en çok izlenen dizilerin başında gelen Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine izleyenlerine soluksuz anlar yaşatacak. Yeni böllümü dijital ortamda izlemek isyetn hayranları ise, Arka Sokaklar 518. bölüm tek parça full izle Kanal D ve Arka Sokaklar son bölüm full izle YouTube tarzında aramalarını yoğunlaştırdı.Bu hafta, bir süredir yaşadıkları kötü günleri geride bırakmak isteyen Rıza Baba ve ekibi bir yemek masasının etrafında toplanack ve eğleneceli anlar yaşayacaklar. Ancak bu mutluluk çok uzun sürmeyecek, bu yemekten kısa zaman sonra Ceren'i kaçırmak isteyenlerle karşılaşan Mesut, ölümle burun buruna geliyor. İşte, heyecan dolu Arka Sokaklar 518. bölüm hakkında tüm merak edilenler...

Arka Sokaklar 518. bölümde neler olacak?

Rıza Baba ve tüm ekip yaşadıkları zor zamanların ardından hep beraber bir yemek organizasyonunda toplanırlar. Herkesin bir arada olup eğlendiği akşamda Mesut mangal başına geçer ve eğlenceli anlar yaşarlar. Bu akşam herkes için bir motivasyon kaynağı olur.

Uyuşturan ölen iki gencin olduğu bir vaka ekibe verilir. Bu ölen gençlerden biri Rıza Baba'nın bir tanıdığının kızıdır. Bu olayı çözmek için tüm ekip canla başla çalışır.

Diğer taraftan Mesut yine içinden çıkılması zor bir duruma düşer. Mesut, Ceren'i kaçırmak isteyenlerle karşılaşınca ölümle karşı karşıya gelir. Ancak olayın öncesinde arkadaşlarına haber vermiştir ve ekip Mesut'u kurtarmak için olay yerine hızla yetişir.

Arka Sokaklar 518. bölüm full tek parça izlemek için buraya tıklayın

Arka Sokaklar 518. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Mesut ve Ceren yarış için stadyuma giderler. Yarışın sonunda Ceren yarışı kazanmıştır. Eve geldikleri zaman bir aksilik olur. Mesut'un kullandığı araç arıza çıkarır. Aracı yok kenarına çekerler. Mesut ve Ceren aracı kontrol ederken, Firaz'ın baskınına uğrarlar. Aracın arıza yapmasına neden olan kişi ise, Canan'ın koruma müdürüdür. Firaz, ızını kaçırdığı için koruma müdürü bunu yapmak zorunda kalmıştır. Mesut Ceren'eormana doğru kaçmasını söyler. ve Ceren kaçmayı başarır. Çok sayıda olan adamlar Mesut'a zor anlar yaşatır. Bir kaç adam Ceren'i bulmak için ormana doğru giderler. Bunun üzerine Mesut da ormana girer. Tüm aramalarına rağmen Ceren ortalıkta görünmemektedir...

Arka Sokaklar 517. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi