Reyting sıralamalarında her zaman en üstlerde olan Arka Sokaklar 524. Bölüm ile yine nefesleri kesecek. Bir yandan Savcı Ceyda’nın ekibi sıkı takibe almışken, diğer yandan da ekibimiz İstanbul sokaklarında bir canlı bombanın peşine düşer. Peki, yeni bölümde başka neler olacak?

ARKA SOKAKLAR 524.BÖLÜM ÖZETİ

Mesut’u vuran Salih, hastanede ölü bulunur. Savcılık bu durumu incelemeye almıştır. Savcı Ceyda, Engin müdürü takibe alır. Diğer taraftan da gözü ekibin üzerindedir. Bu karmaşık durum ekibin başına nasıl dertler açacaktır? Şehirdeki bir başka olay, ekibi yeni ipuçlarına götürecek midir acaba?

Aysel, hapishanedeki mahkum kocasını ziyarete gider. Aysel hamile ve çok parasızdır. Uyuşturucudan sabıkası olan Hasan, Aysel’e zula yerini söyler ve mallarını alıp Müco’ya götürmesini ister. Malları satıp para kazanacaktır. Diğer taraftan Seray, Aysel’le birlikte sığınma evinde kalmaktadır. Seray, Aysel’den şüphelenir ve durumu Mesut’a bildirir. Müco malları bir terör örgütüne satmaya çalışmaktadır. Ekip Aysel’i kurtarmanın, Müco’yu yakalamanın ve terör örgütünün peşine düşer. Ekibi sürpriz ve çok tehlikeli olaylar beklemektedir.

Diğer yandan Mesut’un fizik tedavisi iyi gitmektedir; ancak Selin, Mesut’un ağrıkesici haplar almasından endişe duymaktadır. Acaba Mesut, eski bağımlı günlerine geri mi dönecek? Mesut, Selin’in bu endişesini Rıza Baba ile paylaşmasına çok kızar ve Selin’le arasına mesafe koyar. İkilinin arasında soğuk rüzgarlar eser.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ezgi ve Cemal, aynı apartmanda komşu olma fikrine alışmaya başlarlar. Ezgi, Cemal’in kapısını çalar. Ezgi’ye kapıyı sürpriz biri açar.

Nikah dairesi önünde silahlı çatışma yaşanır. Gelin Sema’yı takıntı haline getirmiş olan Melih, nikah salonunun önünde olay çıkarır. Damat ve kızın babası yaşamını yitirir. Ekibimiz Melih’in peşine düşer. Melih, arkadaşı Ayhan’ın yanında saklanmıştır. Melih, Sema’yı öldürmek için tekrar gelecektir. Ekibimiz Sema’yı korumak için plan yapar. Salih’in ağır yaralanmasından sonra Savcı Ceyda, Engin’i yanına çağırır ve detaylı sorular sorar. Ceyda ekibimizi fazlasıyla zorlayacağa benziyordur.

Cemal dahil olduğu özel ekibimize ayak uydurmaya çalışmaktadır. Rıza Baba’ya layık olmak için canla başla mücadele eder. Mesut’un işlettiği "Gazi’nin Yeri"ni artık Seray işletecektir. Selin, bunu duyunca biraz bozulur; ama, belli etmemeye çalışır.

Marketçi İhsan öldürülmüştür. Mahalleli, göçmenlerden şüphelenmektedir. İhsan’ın yanında en son Amina isimli göçmen kız görülmüştür. Amina yanında Abdül isimli arkadaşıyla kaçarken görüntülenir. Herkes Amina’nın İhsan’ın paralarını çalıp kaçtığını düşünür. Mahalleli ayaklanmıştır. İşin aslı beklenmedik şekildedir.

Başkomiser Necdet ve yardımcısı Ezgi, Bahri’nin mekanında tertibat almıştır. Yasadışı bahis çetesi çökertilmeye çalışılır. Adamlar Necdet’in küçük kızı Ceren’i kaçırırlar. Ezgi de, Rıza Baba’nın ekibine katılır ve küçük kızı bulmaya çalışırlar. Ezgi’nin korkusuz tavrı Rıza Baba’nın dikkatini çeker.

ARKA SOKAKLAR TÜM FRAGMAN VE BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 

Editör: Haber Merkezi