Arka Sokakların son bölümünde Ekip, Aslı'yı gözaltına alınmıştı. Son sahnede Kadri'nin Aslı'nın kendisine ihanet ettiğini öğrenerek ve ölüm emrini vermişti. Bu çatışma sırasında ekibimizin de hayatları tehlikededir. Tüm merak edilenler ve Arkak Sokaklar 549. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nedim ameliyata alınır. Ekibimiz Kadri tuzakların bilincindedir ve bir an önce Kadri'yi kıs kıvrak yakalayıp etkisiz hale getirmek istemektedir. İlyas, Aslı'sız kalır ve Erkan'ı arayıp ondan yardım ister. Erkan da İlyas'a yardım etmenin karşılığında Nedim'i öldürmesini söyler.

Cemre, annesi Ayten, babası Nusret ve köpekleri Süt ile pikniğe gitmek için yola çıkarlar. Cemre'nin okul arkadaşı ve aileleri ile buluşmak üzere Gazinin Yeri'ne giderler. Aileler kısa bir gezintiye çıkar ve geldiklerinde Cemre ortalıkta yoktur. Baba Nusret, Mazlum'u suçlamaktadır. Ekip meslekleri gereği Mazlumu sorguya alırlar ama suçsuz olduğuna inanırlar. Etrafta gezinen siyah minibüs dikkatlerini çeker.

Aracı kimin olduğunu tespit etmeye çalışırlar. Kısa süre sonra aracı terk edilmiş halde bulan Bekçi Rafet ekiplere. Arka koltukta Sami adında bir adam uyumaktadır. Ekiplerin gelmesiyle araç incelenmeye alınır ve Sami'de sorguya çekilir. Sami yetişkin biridir ancak davranışlarının sorgulandıkça zeka geriliği oldu fark edilir. Ekip kayıp olan Cemre'yi sağ salim olarak bulmayı ümit ederek aramaları hızlandırırlar. Bu olay fazlasıyla ilginçtir.

Nükhet sorguya çekilir ve Ardından savcılığa sevk edilir Cemal'in üzerine gidip oğlunu öldürdüğünü itiraf ettirmeye çabalamaktadır. Cemal artık dayanamaz bu baskıya ve kadına itiraf da bulunur.

ARKA SOKAKLAR 549. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 3 Nisan 2020 Cuma akşamı ekranlarda olan Arka Sokaklar'ın 548. Bölümünde ekip, Aslı’nın karıştığı olayların peşine düşüyor! Narkotik Şube müdürü Aslı, emrindeki komiser Hasan'ın kendilerinden şüphelendiğini hisseder. Ekibimizle yaptığında gizli görüşmede bunun kanıtıdır. Bu yüzden uyuşturucu baronu Kadri'ye oğlunu öldüren şüpheli kişi olarak Hasan'ın hakkındaki tüm bilgilerini gönderir.

Kadri'nin emriyle hasan öldürülür. Ekip, bu infazdan dolayı şaşkınlık geçirir ve Aslı'dan şüphelenmeye başlarlar. Ekib'in yaptığı plan sayesinde Aslı çaresizce bu planın içine düşer. Ekip, Hasan'ı öldüren Ragıp'ı bulmayı başarır. Olay yerine Aslı da gelir ve Ragıp'ı, komiser Mesut'un gözleri önünde tek kurşun ile vurarak öldürür. Ekip, Aslı'yı hemen gözaltına alıp sorguya çekerler ve sorguda istediklerini alamadıkları için bir plan yaparlar. Planlar istedikleri gibi gider ve Aslı her şeyi anlatmak zorunda kalır. Ekip, Aslı'yı savcılığa sevk ettiği sırada yollarını Kadri'nin adamları keser ve çatışmalar başlar. Kadri, Aslı'nın ölüm emrini vermiştir. Bu saldırı içinde ekibimizin de canları tehlikeye girer.

Editör: Haber Merkezi