En çok izlenen yerli diziler arasında yer alan Arka Sokaklar'da heyecan yine dorukta. Yeni bölümde,yatalak kanser hastası annesinin ilaçlarını temin etmek isteyen Dilan, çareyi ilaç deposu sahibini öldürmekte bulur. Dizi severler Arka Sokaklar 588. bölüm canlı izle detaylarını sorguluyor.

ARKA SOKAKLAR 588. BÖLÜM CANLI İZLE

ARKA SOKAKLAR 588. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Korhan ve Aycan’ın adımlarını yakından takip edebilmek için Cemal cezaevine Korhan’ın yanına sızıyor! 

Yatalak kanser hastası annesinin ilaçlarını temin etmek isteyen Dilan, çareyi ilaç deposu sahibini öldürmekte bulur. Dilan’ın aynı zamanda Rıdvan adında bir terör örgütü lideriyle bağlantısı olduğu öğrenilir. Ekip her yerde Rıdvan ‘ı ararken, Rıdvan ekibin beklemediği bir yerde karşısına çıkar.

Annesinin sevgilisi tarafından istismara uğrayan Fadik 15 yaşındadır, hamiledir ve doğum yaparken sağlık durumu kötüye gider. Fadik’in annesi Sevim mercek altına alınır ve sevgilisi Tahir’in izi sürülmektedir. Zeliha Almanya’dan döner. Eve giderken radyoda duyduğu Fadik haberinin üzerine soluğu kalanda alır. Şefiyle görüşüp direk olay yerine gider. Başak ise, Fadik’in olayı için görevlendirildiği sırada fenalaşır ve doktor hamileliğin seyri için artık yorulmaması gerektiğinin uyarısında bulunur. Bunun üzerine Engin ve Başak bebek için bir bakıcı arayışına girecektir.

Ali, Pınar’ın sorunlarına çözüm bulup, aile hayatlarını düzeltmeye çalışmaktadır. Bir akşam iş dönüşü elinde bir demet çiçek ile eve gider. Pınar ile konuşup ortalığı düzeltmek istemektedir. Pınar bu sırada çocukları alıp Ayvalık’a gitmek istediğini söyler. Ali şok olur. 

ARKA SOKAKLAR 587. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kar maskeli üç saldırgan, insanların araçla yollarını kesip döverek hırsızlık yapmaktadır. Hırsızlardan biri yakalanır. Saldırganların genç çocuklar olduğu ortaya çıkar. Yakalan Tamer sorguya alınır. Leyla, Sami ve Tamer, Faça Ferzan’a çalışmaktadır. Tamer’in yakalanmasından sonra Ferzan, Leyla ve Sami’yi alıp şehri terk etmeye çalışır. Ekip, her yerde Faça Ferzan’ı ve diğer iki saldırganı aramaktadır.

Korhan’dan kalan kirli işleri yürütmek artık Aycan’a kalmıştır. Fakat işine taş koyan bir isim vardır. Korhan’ın eski iş ortaklarından çıbanın başı Latif’in hesabı kesilmelidir. Aycan, Latif’i saf dışı etmek ve kocasını cezaevinden kurtarmak için Ezgi ve ekibiyle işbirliği yapmaya karar verir. Ezgi saf bir şekilde arkadaşını koruyacaklarını düşünmektedir. İşbirliğini kabul eden Engin Müdür, bir terslik olduğunu fark eder.

Öte yandan, Levent ve Defne uyuşturucu batağına düşmüş iki gençtir ve Torbacı İsmail’e borçlanmışlardır. Ekip, Torbacı İsmail’in izini sürmektedir. Cemal, Ezgi’ye Aycan’ın masum olmadığını anlatmaya çalışmaktadır; ama Ezgi maalesef bir türlü ikna olmaz. Ezgi, Aycan’ın masum olmadığını çok acı bir şekilde idrak edecektir.

Editör: Haber Merkezi