16 sezondur seyircisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecana sahne olacak. Dizinin 610. bölüm fragmanında Rıza Baba'nın tam arabaya binmeye çalışırken çok sayıda kurşuna hedef oluyor. Dizinin sıkı takipçileri, Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden ayrıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.

ZAFER ERGİN ARKA SOKAKLARDAN AYRILACAK MI?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar Cuma akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 

Yayınlanan 610. yeni bölüm fragmanı sonrası Rıza Baba'nın vurularak diziye veda edeceği iddia edildi.

ARKA SOKAKLAR RIZA BABA KARAKTERİ ÖLDÜ MÜ?

Arka Sokaklar'ın 610. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 14 Ocak Cuma 20.00 Kanal D Ekranlarında olacak. En son görevinden istifa etme kararı alan Rıza Baba ölümle burun buruna geliyor. Yayınlanan fragman sonrası Zafer Ergin’in Arka Sokaklar'a veda edeceği ileri sürülüyor.

Konuyla ilgili bir açıklama gelmese de Zafer Engin'in diziden ayrılabileceği konuşuluyor.

ZAFER ERGİN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

 

Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayımlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir.

2003-2005 yılları arasında yayımlanan Kurtlar Vadisi dizisindeki Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılında Kanal D'de yayına başlayan ve hâlâ yayımlanmaya devam eden Arka Sokaklar adlı dizide önce başkomiser, 3. sezondan 9. sezona kadar emniyet amiri, 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır.

Ergin, 10 Mayıs 2014'te Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programının sunucusu olan Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle konuk sunucu olarak bir bölümlüğüne yarışmayı sunmuştur.

9 Ekim 2020'de yaptığı açıklamada 14 yıldır oynadığı Arka Sokaklar dizisi hakkında "İnşallah 15 yıl daha devam ederiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim hâlinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin edersiniz." dedi

 

Editör: Haber Merkezi