Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yıllardır yayınlandığı akşam en çok izlenen programlar arasında gelen Arka Sokaklar’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Hayranlarının Cuma akşamları Rıza Baba ve ekibinin maceralarına tanık olduğu ve karakterlerini bir aile üyesi gördüğü dizide bazı oyuncuların kadrodan ayrıldığı haberleir dolaşıyordu. Bunun üzerinde pek çok kişi sevilen karakter ‘Mesut diziden ayrıldı mı?’ araştırmasını yapıyor. Haberimizde soruları yayınladık. İşte, Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı…

MESUT DİZİDEN AYRILDI MI? YENİ SEZONDA KİMLER VAR?

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla) ve Merve Oflaz’ın (Bahar) bulunduğu Arka Sokaklar çok yakında yeniden Kanal D ekranlarında olacak.

KİMLER DİZİDEN AYRILDI?

Sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Arka Sokaklarda13 sezondur dizide yer alan Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı. Göksel'in ayrılık haberinin ardından 9 sezondur Rıza Baba'nın kızını oynayan İpek Yaylacıoğlu da diziye veda etti.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Fenomen dizi Arka Sokaklar hayranları tarafından heyecanla beklenirken, ‘Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman?’ sorusu da sıklıkla aratılıyor. Yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte heyecan daha da arttı. Fragmanın sonunda Arka Sokaklar’ın çok yakında izleyicisiyle buluşacağı bilgisi verilerken, yayın günü ile ilgili net bir tarih henüz verilmiyor.

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Arka Sokaklar'ın 13. sezon finalinde ekip uyuşturucu baronu Nejat'ın bulunduğu adrese gitti. Polisleri fark eden Nejat ve adamları arasında çatışma çıktı. Nejat bu karmaşada kaçmayı başardı. Volkan onu gördü ve peşine takıldı. Kovalamaca sırasında Nejat'ı kaybetti. Nejat, saklandığı yerden kalktı ve sırtı dönük olan Volkan'ı vurdu. Sevdiği adamı kanlar içinde bulan Hande yıkıldı. Volkan hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Ancak Volkan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

 

 

Editör: Haber Merkezi