16 sezondur seyircisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Erler film yapımcılığıyla dizi her bölümünde başka bir konuyu işliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon 2 yeni isim katıldı. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon oyuncuları kimler? Arka Sokaklar'ın Emre'si Oğuz Peçe kimdir, nereli? İşte ayrıntılar...

Ünlü oyuncu Oğuz Peçe, "komiser yardımcısı Emre" karakteriyle Arka Sokaklar dizisine dahil oldu.

OĞUZ PEÇE KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Oğuz Peçe, 22 Nisan 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeni nesil genç oyuncuların arasında yer almaktadır. Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen Oğuz Peçe, oyunculuk eğitimi alıp kendini bu yönde geliştirmiştir.

İlk oyunculuk kariyerine sinema filmi olan Çılgın Dersane'dir. İzlenme rekorları kıran ve 3 film şeklinde izleyici ile buluşan Çılgın Dersane, sinemada en çok izlenen ve beğenilen filmler arasında yer almıştır. 3 ayrı seri film olarak gösterime girdikten sonra TV ekranlarında ”Çılgın Dersane Üniversitede” ismiyle dizi olarak izleyicilerle buluşmuştur.

Bu dizinin jönü Oğuz Peçe, dizinin favori isimlerinden birisi olmuştur. Dizide, Jobs Ahmet karakterini canlandırmıştır. Televizyon camiasında çok yeni olmasına rağmen, kısa sürede kendini göstererek tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

Şimdilerde ise Arka Sokaklar dizisine dahil olarak adından söz ettiriyor.

ARKA SOKAKLAR ASLI KİMDİR?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da ekibe yeni katılan komiser yardımcısı Aslı karakterine Deniz Çatalbaş hayat verecek.

DENİZ ÇATALBAŞ KAÇ YAŞINDA, NERELİ, MESLEĞİ NE?

Bir çok kişi tarafından hayat hikayesi sırgulanan Deniz Çatalbaş, 28 Şubat 1995 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi.

Genç yaşlarda basketbol oynamaya başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün alt yaş basketbol takımında forma giydi. Daha sonra Kayseri Basketbol, Sakarya Yükseliş ve Adana Basketbol takımlarında forma giydi.

2020 yılında Best Model of Turkey güzellik yarışmasında ikinci seçildi. Yarışmanın ardından basketbol kariyerini noktalayarak oyuncu ve model olmaya karar verdi.

2021 yılında Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonuna dahil olarak 'Aslı Komiser' karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

 

1995 doğumlu olan Deniz Çatalbaş, 2021 yılı itibarıyla 26 yaşındadır ve bekardır.

Fenerbahçe taraftarıdır.

Deniz Çatalbaş 1.78 metre boyunda, 71 kilo ve ikizler burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @denizcatalbasss, Twitter'da @DenizCtlbs kullanıcı adıyla yer almaktadır.

 

 

Editör: Haber Merkezi