Yapımcılığını Juli Sanat’ın, yönetmenliğini ise Hasan Doğan'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Gürvardar’ın kaleme aldığı, Oluversin Gari filminin serisinin yeni versiyonu Artık Oluversin Gari filmi bu akşam seyircisinin karşısına çıkıyor. Ege kıyılarında komedi dolu sıcacaık bir hikayenin anlatıldığı filmi izleyenler, Artık Oluversin Gari filminin konusunu ve oyuncularını araştırıyor. 

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bütün köylüler duydukları dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmeye, Güney, Derya ve ailesinden laf almaya çalışırlar. Deniz’in ameliyatı bitmiştir ve eve gelmişlerdir. Sadri ve Hatice olanları anlatır. Derya onlara hiçbir şeyin değişmediğini, yine öz ailesi olduklarını söyler. Salih ve Nuriye otele yerleşmişlerdir. Bu arada Güney Derya’ya evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar ve Deniz’den fikir almak için yardım ister.

Seda ise boş durmaz ve sürekli Güney’in etrafında dolanır. Güney onu istemediğini, Derya’ya âşık olduğunu tekrar anlatır.

Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlar.

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekim mekanları, doğal ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeken Oluversin Gari filminin çekimleri Muğla Milas'ta gerçekleştirildi.

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Birand Tunca,

Aslıhan Malbora,

Tuba Melis Türk,

Halil İbrahim Kurum,

Ali Rıza Tanyeli,

Kıvanç Baran Arslan,

Tuğçe Karabayır,

Suat Sungur,

Selehattin Taşdöğen,

Hilmi Erdem,

Orçun Kaplan,

Nilgün Karababa

Editör: Haber Merkezi