Bu nasıl iş anlamadık. İlk yarıda topa sahip olacaksın, rakibe baskı kuracaksın, önemli ayakların sahada olacak ama pozisyon ve gol bulamayacaksın, bulamadığın gibi kalende goller göreceksin. Herhalde Valerin Ismael de ne olduğunu anlamamıştır. Düşünün Kasımpaşa 3 kez geldi Beşiktaş kalesine, 2 gol attı, bir topları da direkten döndü. Beşiktaş ne yaptı, kanatları çalıştıramadı, Rıdvan ve Rosier beklenen isabetli ortaları yapamadı. Batshuayi top almak için orta sahaya kadar gitti, hem Ghezzal, hem de Pjanic sahada varlık gösteremedi. Güven deseniz, hiç kendini gösteremedi. O övünülen Vida-Montero ikilisi ise hata üzerine hata yaptı.

Valerin Ismael baktı ki olmuyor, ikinci yarıda önce oyuncuları değiştirdi sonra sistemi. Tribünlerin desteğini de alan Siyah Beyazlılar özellikle genç Emirhan ve Umut Meraş’ın etkili oyunu ile rakibine baskı kurdu. Ama girenler de çare olmadı. Kasımpaşa defansı ve kaleci Ertuğrul, Beşiktaş’a gol şansı vermedi. Zaman zaman da kalesinde tehlike yaşadı, Siyah Beyazlı takım ve üçüncü golü de gördü. Kasımpaşa ikinci yarının en başarı takımlarından biri ve kadrosunda çok iyi isimler var. Muleka, Eren, Ben Quanes, Hadergjonaj, Hajradinovic ve özellikle kaleci Ertuğrul müthiş bir performans sergiledi.

Bu sonuçla birlikte üst üste puanlar kaybeden Beşiktaş’ın da ligde artık hedefi kalmadı gibi görünüyor. Şimdi gelecek planları yapan Valerin Ismael, yönetimle bir araya gelerek, radikal kararlar almalı. Ne Pjanic ile, ne Batshuayi, ne Larin ile ne de Teixeira ile bu ligi tamamlamanın anlamı yok. Öyleyse gönderin gitsin bunları, sürün Emirhan gibi gençleri sahaya.