Aşk 101'in 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Aşk 101 2. sezon ne zaman gelecek? Netflix Aşk 101 2. yeni sezon tarihi belli mi? bir diğer merak edilen soru. Aşk 101 dizisinde ilk dört bölümüne Ahmet Katıksız son dört bölümde ise Deniz Yorulmazer yönetmenlik yaptı. Oyuncuları ise Kubilay Aka,Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz,  Mert Yazıcıoğlu,Pınar Deniz, Alina Boz, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal gibi isimler yer alıyor.

AŞK 101 2. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğenilen Aşk 101 dizisinin 2. sezon çekimleri tamamlandı. Aşk 101 2. sezon yayınlanma tarihi hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin ikinci sezon çekimlerine ise 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. 

Aşk 101 2.sezon

AŞK 101 KONUSU NEDİR?

1990'lar Türkiyesi'nde, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmak için sebebi olsun diye sevgili öğretmenlerini birine âşık etmek için el ele verir. Okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutma konusunda plan yapan 17 yaşında bir grup asi genci odağına alan hikaye gençlerin aşkı keşfetme süreçlerini odağına alıyor.

1998 yılında geçecek olan dizide gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulduklarında asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar ve bu yolculukta beraberken güçlü olduklarını, sevginin ise zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

Aşk 101 2.sezon ne zaman

AŞK 101'İN BURCU'SU PINAR DENİZ İLE YİĞİT KİRAZCI AŞK MI YAŞIYOR?

Son zamanlarda yer aldığı projeler ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Pınar Deniz, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda oyuncu sevgilisi Berk Cankat ile yollarını ayıran Deniz'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Güzel oyuncunun be kezde 'Aşkın Kıyameti' adlı filmde başrolü paylaştığı Yiğit Kirazcı'ya gönlünü kaptırdığı söylentileri dolaşıyor. İkilinin set esnasında yakınlaştığı ve filmdeki aşkın gerçek hayata taşındığı iddia edildi. Öte yandan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile ilgi çeken ikilinin, sık sık aynı mekanlardan paylaşımda bulunması beraber olduklarını düşündürdü. Ortaya atılan iddiaların ardından birlikte tatile çıkması ise iddiaları iyice alevlendirdi. Henüz ikiliden çıkan haberlere karşı sessiz kalması ise yeni bir aşkın doğduğunu kanıtlar nitelikte...

AŞK 101 OYUNCULARI

Pınar Deniz – Burcu

Selahattin Paşalı – Osman

Bade İşçil - Eda

Müfit Kayacan – Necdet

Kaan Urgancıoğlu – Kemal

Alina Boz – Eda

Kubilay Aka – Kerem

Mert Yazıcıoğlu – Sinan

İpek Filiz Yazıcı – Işık

Tuğba Ünsal - Işık

Editör: Haber Merkezi