ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler merakla yaz okulu sınav sonuçlarını bekliyorlardı. ATA AÖF sınava itirazlar ise 22 Eylül günü saat 23:59’a kadar yapılabilecek. 

ATA AÖF YAZ OKULU SONUÇLARI ÖĞREN

ATA AÖF 2021 YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. Yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaz Okulu Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi'nde (LMS) yer alan "Sonuç İtirazı" butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını Çarşamba (22 Eylül 2021) günü saat 23:59'a kadar bize iletebilirler.

ATA AÖF yaz okulu

Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.

ATA AÖF YAZ OKULU SINAV SORULARI YAYINDA

Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (15 Eylül 2021) saat 13:00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

ATA AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI

HARF NOTLARININ KARŞILIKLARI NELER?

AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC NOTLARI NE ANLAMA GELİYOR?

Bu harf notları geçerli yani başarılı harf notları arasında yer alıyor. Bu notları elde ede öğrenciler sırasıyla en yüksek AA olacak şekilde o derse ait başarı ortalamasını öğrenmiş oluyor.

CD, DC VE DD HARF NOTLARI GEÇERLİ Mİ?

Bu notlar koşullu geçerli harf notları arasında yer alıyor. Yani öğrencinin AGNO'su (ağırlıklı genel not ortalaması) 2.00'ın üzerindeyse öğrenci bu derslerden geçmiş sayılıyor. Ancak AGNO 2.00'ın altındaysa bu dersler yeniden alınıp AGNO yükseltilebiliyor. CD, DC ve DD harf notları yükseltmelerde kullanılabilen dersler içerisinde yer alıyor.

FF HARF NOTU NE DEMEK?

FF harf notu öğrencinin almış olduğu dersten başarısız olduğu anlamına geliyor. AGNO ayrımına bakmaksızın öğrencinin bu dersi yeniden alması gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi