Göbeklitepe’de gizemli bir yolculuğa çıkan Atiye’nin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Daha ilk bölümden ilgileri üzerine çeken ve en çok konuşulan projeler arasında yer alan Atiye’nin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklanırken, diğer yandan Atiye 2. sezon fragmanı da sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yer alıyor…

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Farklı bir dünyayla karşı karşıya olan Atiye, kaderinde yazılı olanları gerçekleştirmek için zamanla yarışırken Serdar’ın arkasındaki gizemli örgüt, geleceği tehdit eder.

ATİYE YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yazar Şengül Boybaş, “Dünyanın Uyanışı” adlı romanından esinlenilerek çekilen VE Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in paylaştığı Atiye dizisinin yeni sezonu 10 Eylül Perşembe günü Netflix ekranlarında olacak.

ATİYE 2. SEZON FRAGMANI

 

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

İsmini baş karakter olan Atiye’den alan dizide kadın bir ressamın dünyanın tarihini değiştiren Göbeklitepe’ye karşı hissettiği sebebi bilinmeyen yakınlığı ve bu gizemi çözme çabasını konu alıyor. Kazı çalışmasını yürüten arkeolog Erhan ile yolu kesişen Atiye, karşılaştığı tüm engellere rağmen Anadolu’daki evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarıyor.

ATİYE DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Beren Saat – Atiye

Mehmet Günsür – Erhan

Metin Akdülger – Ozan

Melisa Şenolsun – Cansu

Başak Köklükaya – Serap

Civan Canova – Mustafa

Meral Çetinkaya – Zühre

Hazal Türesan – Hannah

Cezmi Baskın – Öner

Tim Seyfi – Serdar

3.SEZON ÇEKİLECEK

Öte yandan dizinin 3. sezon çekimlerinin başladığını da başrol oyuncusu Beren Saat şu sözlerle duyurmuştu:

"Yeni Ay'da başladık çekimlere, Atiye'nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye'nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun."

 

Editör: Haber Merkezi