Oyuncu kadrosunda birçok ünlü ismin yer alan ve ilginç senaryosu ile 2 yıldır ATV’de seyircisi ile buluşan Hercai diziş final kararı aldı. Çekimleri Mardin'de gerçekleşen Hercai dizisinin final kararı dizinin takipçileri tarafından üzüntü ile karşılandı. 69. Bölümle beraber seyircisine veda edecek Hercai’nin final bölümünde Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Bu proje ile birlikte Miran ve Reyyan çiftinin hayatında yeni kapılar aralanır. Seyirciler ise ‘ATV, Hercai dizisini neden bitiriyor? Hercai ne zaman final yapacak? diye merak ediyor.  Ayrıntılar haberde...

HERCAİ FİNAL YAPIYOR...

Oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Akın Akınözü, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer gibi isimlerin yer aldığı Hercai dizisi 69. bölümü ile final yapacak.

Her Pazar akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi 15 Mart 2019 tarihinden itibaren izleyicisi ile buluşmaya başlamıştı.

Yönetmenliğini Ali İlhan'ın yatığı senaryosunu Sema Ali Erol'un kaleme aldığı Hercai, Türk yapımı dram ve aşk türündeki televizyon dizilerinden biriydi. 3 sezondur devam eden dizi, 25 Nisan 2021 tarihinde yayınlanacak olan 69. bölümle final yapacağı öğrenildi.

HERCAi, 69. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Reyyan ve Miran, Yaren'in oluşturduğu kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar’ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı aralanır.

HERCAİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin temelinden doğu bölgelerinde işlenen intikam uğruna yıllarını heba eden bir senaryo yatıyor. Bu intikam daha sonları çetrefilli bir aşka dönüşecektir. Olaylar Miran Aslanbey karakterinin Nasuh Şadoğlu'ndan torunu Reyyan'ı evlenmek için istemiyle başlamaktadır. Miran Aslanbey, karakteri Aslanbey ailesinin tek erkek çoğudur. Hal böyleyken Aslan beylerin gözdesidir. Mardin'in Midyat ilçesine İstanbullu bir iş adamı olduğunu tanıtarak gelen Miran Aslanbey, Şadoğlu ailesi ile bir ortaklık haline girmek ister ama asıl amacı elbette farklıdır. Miran’nın oyunlarının bir parçası olan evin büyüğü Nasuh Şadoğlu'ndan büyük torun Reyyan ile evlenmek istediğini belirtir. Nasuh Şadoğlu Miran'a Reyyan yerine diğer torunu Yaren'i vermek istemektedir.  Miran inatla Reyyan'ı istediğini belirtir. Miran ilk başlarda güvenilir bir kişilik resmi çizdiği için aile buna inanarak Reyyan’ı Miran’a verirler. Evliliğin gerçekleşmesinin ardından miran ın asıl planları ortaya çıkmaya başlar.

HERCAİ DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Miran Aslanbey (Akın Akınözü)

Reyyan Şadoğlu (Ebru Şahin)

Azize Aslanbey (Ayda Aksel)

Nasuh Şadoğlu (Macit Sonkan)

Sultan Aslanbey (Gülçin Santırcıoğlu)

Hazar Şadoğlu (Serhat Tutumluer)

Editör: Haber Merkezi