İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine önemli duyuruda bulundu. AUZEF bütünleme sınavları ertelendi. Öğrenciler ise AUZEF bütünleme sınavı neden yok, ne zaman yapılacak araştırmasına geçti. Peki AUZEF bütünleme sınavı yeni tarihi şimdiden belli oldu mu?

AUZEF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

AUZEF bütünleme - telafi sınav yerleri geçtiğimiz günlerde açıklandı.

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI ERTELENDİ Mİ?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları için duyuru yayınlandı.

Normal şartlar altında 22-23 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan AUZEF bütünleme sınavı, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. AUZEF bütünleme sınavı yeni tarihi ilerleyen günlerde duyurulacak.

İstanbul Üniversitesi AUZEF tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

“Mevcut ve devam edeceği ön görülen olumsuz hava şartları nedeniyle 22-23 Ocak 2022 tarihinde yapılması planlanan telafi (bütünleme) sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Sınavın yapılacağı tarih, hava şartları göz önünde bulundurularak en kısa sürede duyurulacaktır.”

AUZEF bütünleme sınavları

AUZEF TELAFİ SINAVINA KİMLER GİRECEK?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Telafi (Bütünleme) sınavına, Güz Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavı sonunda yapılan değerlendirmeden FF, DD ve DC notu aldığınız derslerinizden girebilirsiniz.

FF harf öğrencinin ilgili dersten başarısız olduğunu gösterir, öğrencinin bu dersin sınavına girmesi zorunludur.

DD, DC harf notları koşullu geçildiğini gösterir, telafi sınavında işaretleme yapmak öğrencilerimizin tercihindedir, notlarını yükseltmek amacıyla işaretleme yapabilirler, her koşulda telafi sınavından alınan not geçerli olacaktır.

 

Editör: Haber Merkezi