Merakla bekelenen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bitirme sınav sonuçları açıklandı. Çok sayıda öğrencinin ter döktüğü sınavla ilgili harf notlarının açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. Öğrenciler, AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2021? sorusuna yanıt arıyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından 2021-2022 güz dönemi bitirme sınav sonuçları ilan edildi. 

AUZEF SONUÇ SORGULAMA

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada; ''Değerli Öğrencilerimiz, 18 - 19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen bitirme sınavı sonuçları açıklandı. Sonuçlarınızı http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

AUZEF HARF NOTU NE ZAMAN AÇIKLANIR?

18 - 19 Aralık'ta yapılan sınava dair sonuçlar 27 Aralık'ta erişime açıldı. harf notlarının belli olacağı tarihe ilişkin bir açıklama yapılmadı. Kısa süre içinde öğrencilerle paylaşılacağı düşünülüyor.

Bitirme sınavları değerlendirildikten sonra otomasyon sistemine ilgili derslere ait notlar aktarılır. Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi