İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde eğitim gören öğrencilerin online olarak katıldıkları vize sınavları, 1 Haziran’da başlamış ve 14 gün süre ile devam etmişti. Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinliklerin 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirildiği AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair yapılan açıklamada 2020 AUZEF online vize sonuçlarının 17 Haziran Çarşamba günü açıklanacağı ifade edilmişti…

2020 AUZEF ONLİNE VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde koronavirüs nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleşen bahar dönemi vize sonuçları 17 Haziran 2020 Çarşamba günü, Çevrimiçi (Online) Sınav Sistemi https://esinav.istanbul.edu.tr üzerinden açıklanacak.

2020 AUZEF ONLİNE VİZE SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

(1) Sınavların değerlendirilmesinde sadece cevap kâğıtlarındaki işaretlemeler dikkate alınır.

(2) Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilir.

(3) Bir ders için Ham Başarı Puanı, yarıyıl/yıl içi etkinliklerinin %40’ı, yarıyıl/yılsonu sınavının ise %60’ı dikkate alınarak hesaplanır.

(4) Açık öğretim programları sınavlarında doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak test ham puanı hesaplanır.

(5) Uzaktan öğretim programları sınavlarında yanlış cevaplar dikkate alınmaz, her bir doğru cevap sayısı ile soru puanı çarpılarak test ham puanı oluşturulur.

(6) Herhangi bir sebeple ara sınav, bitirme ve bütünleme sınavlarına giremeyen veya sınavı geçersiz olan öğrenci bu derslerin sınavlarından sıfır (0) puan almış kabul edilir ve buna göre ders ham başarı puanı hesaplanır.

(7) Mezuniyete Üç Ders Sınavı başarı notu, mutlak değerlendirme sistemine göre hesaplanır, değerlendirmede ara sınav, yılsonu bitirme ve bütünleme sınavı notları dikkate alınmaz.

 

 

Editör: Haber Merkezi