İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yani AUZEF sonuçları daha önceki dönemlerde 1 hafta içerisinde açıklanıyordu. AUZEF bahar dönemi ara sınavlar belirtilen tarihlerde online olarak tamamlanmıştı. Sınava giren binlerce öğrenciler sonuçarın ne zaman açıklancağını araştıyor.

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yani AUZEF sınav sonuçları açıklandı.

Sonuçların açıklanmasıyla beraber birçok öğrenci sonuçalrını öğrenmek için AUZEF'in internet sitesine girmeye çalıştı.

24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarının ardından gözler AUZEF sınav sonuçlarına çevrildi. Sınava katılan öğrenciler, kurumun resmi internet sitesini https://esinav.istanbul.edu.tr/#!/login sık sık ziyaret ederken bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde sınav sonuçları 1 hafta içerisinde açıklanmıştı. Öte yandan; mezun olma durumunda olan ancak başarısız dersleri nedeniyle geçemeyen adaylar ise 8 Ağustos 2021 tarihinde üç ders sınavına katılabileceği biliniyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavlar belirtilen tarihlerde online olarak tamamlanmıştı. Sınava katılan adaylar için ise AUZEF sınav sonuçları araması yapılmaya devam ediliyor. Gözler gelecek resmi açıklamalara çevrilmişken sonuçlar için ise geri sayım başladı. Bu kapsamda; AUZEF sınav sonuçları bu akşam açıklandı.

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF harf notları hesaplama işlemi öğrenciler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Ağırlıklı Not Ortalaması (ANO) ve Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) kavramları, öğrencinin bir üst yarıyıldan ders alıp alamayacağının, DC ve DD aldığı derslerden geçip geçemeyeceğinin, öğrencinin kayıtlı olduğu programdan mezun olup olamayacağının ve mezun olursa mezuniyet derecesinin ne olacağının belirlenmesinde....

Editör: Haber Merkezi