İzlerken gördünüz mü ?

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın gözleri parlıyordu. Belli ki, onu da çok mutlu etmişti takımının oynadığı futbol, aynı bizim gibi. Son haftalarda böyle organize olan, şık paslarla rakip alana giden, art arda goller atan bir Trabzonspor izlememiştik. Sahada hiç böyle istekli, hiç böyle sakin, hiç böyle yardımlaşan, hiç böyle bilinçli atak yapan bir takım yoktu bu güne kadar. Belli ki Avcı’nın takıma etkisi kendini göstermeye başlamış.

Herkes görevini yaptı, takımda. Ama özellikle Serkan ve Abdülkadir Parmak’tan söz etmek gerek. Trabzonspor bir futbolcuyu daha piyasaya sürüyor, o da Serkan. Öyle bir gol attırdı ki Nwakaeme’ye, görerek ve bilerek. Önündeki geniş alanı gittigeldi durmadı.

Alkışlar genç Serkan’a. Ve Parmak, kulaktan kulağa Visca için takasta kullanılacağı söyleniyor. Aman ha, Parmak dünkü maçta “Sizi pişman ederim” mesajı verdi. Ona da kocaman alkışlar. Eğer Trabzonspor bu oyununu sürdürürse, zirvede yerini bulur, yarışın içerisine girer. Yeni transferlerin de katılmasıyla izlerken tadına doyum olmaz.