Avengers Endgame ne zaman vizyona girecek? son günlerin en çok sorulan konuları arasına girdi. Marvel'in uzun zamandır merak ve heyecanla beklenen filmi Avengers Endgame filmi için artık sayılı günler kaldı. Thanos'tan intikam almak için bir araya gelecek süper kahramanların mücadelesini anlatacak film, tüm dünyada merak konusu oldu.Geçtiğimiz günlerde filmin 5 dakikalık bir bölümünün internette dolaştığı söylentisi üzerine Marvel'da bir çağrı geldi. Avengers hayranlarına seslenilen çağrı şu şekildeydi:"Dünyadaki en harika hayranlara, birkaç gün içerisinde Avengers: Endgame filmini göreceğiz. Herkes filmi ilk gün izleyemeyebilir. Sizden filmin vizyona girmesinden birkaç hafta sonrasına kadar hikayeyi ya da konunun detaylarını Marvel hayranlarıyla paylaşmayarak sessiz kalmanızı talep ediyoruz.Filmin hem sizin için mahvolmaması için, hem de sizin başkalarına spoiler vermemeniz için sosyal medyayla olan mesafenizi korumanızı talep ediyoruz. Biliyoruz ki tüm gün bunu konuşmak istiyorsunuz. Ama her şeyin zamanı vardır. Sabırlı olmanızı, sakin kalmanızı ve spoilerlara maruz kalmamanızı rica ediyoruz. Filme dahil olan herkes son üç yılda yüksek oranda gizlilikle çok sıkı çalıştı. Şimdi filmi arkadaşlarımız için mahvetmemek adına bizim sıramız geldi. Gelecek haftalarda Endgame'i gördüğünüz zaman aynı gizliliği korumanızı istiyoruz. Böylece tüm arkadaşlarımız filmi ilk kez izlediklerinde aynı deneyime sahip olabilirler..." Peki, Avengers Endgame ne zaman vizyona girecek? İşte, Avengers Endgame vizyon tarihi, konusu ve fragmanı...

Avengers Endgame ne zaman vizyona girecek?

Marvel Stüdyoları'nın hazırladığı son zamanların en iddalı yapımlarından olan Avengers Endgame 25 Nisan Perşembe günü vizyona girecek. Aksiyon, fantastik ve macera türünde lan film, 181 dakika uzunluğunda.

 Avengers Endgame konusu ne? 

Thanos'un (Josh Brolin) Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi Dünya dengesini kurması nedeniyle süperkahramanlar dahil dünyanın yarısı küle dönüşmüştü. Geriye kalan ve yas tutan Yenilmezler'in as kadrosu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) ve Iron Man'e (Robert Downey Jr.) kuantum bölgesinden gelerek aralarına katılan Ant-Man (Paul Rudd) umut ışığı olacak. İntikam için güçlerini toplayıp son kez savaşacak olan ekibin mücadelesini ve fedakarlıklarını izleyeceğiz.

Avengers Endgame fragmanı 

Editör: Haber Merkezi