Star TV ekranlarının fenomen dizisi Avlu, 44. bölümüyle 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finali yapıyor. Ekranlara vereceği aranın öncesinde çok çarpıcı olaylarla hayranlarına nefes kesici anlar yaşatacak olan Avlu'nun sezon finali merakla bekleniyordu. Hapishanede çıkan isyanın, bir an önce sona ermesini isteyen yetkililer, aksi takdirde çok ağır sonuçların olacağını söylemiş, bunun yanı sıra, patlayan silah sesi, paniğe neden olmuştu. Bu hafta, isyanın el değiştirmesi içeride işlerin daha da karışmasına neden oluyor. Deniz, tanık olduğu unutulmaz bir olay yüzünden kendine verdiği sözü çiğniyor. İşte, Avlu 44. sezon finali hakkında merak edilen tüm detaylar.

Avlu 44. sezon finali full izlemek için buraya tıklayın

Avlu 44. sezon finalinde neler olacak?

İsyan hapishanede el değiştirmiştir. Bu nedenle planlar ve dengeler alt üst olur. Deniz firar etmeden önce tüm hesaplarını kapatmak ister.Ancak yaşanan arbede sırasında öyle bir olya tanık olur ki,  yaşamı boyunca unutmak mümkün olmaz. Bu olayın etkisiyle Deniz, kendine verdiği sözleri çiğnemekten çekinmez.

Avlu 44. sezon finali 1. fragman

Avlu 44. sezon finali 2. fragman

Avlu son bölümde neler oldu?

Yetkililer, hapishanede çıkan isyan, tanınan sürede sonlandırılmazsa çok ağır yatprırımları olacağını söyler. Bu arada içeriden gelen silah sesi, herkesi paniğe boğar. Rüzgar son anda yön değiştirmiştir.

Avlu, 44. final bölümüyle 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finaliyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hikayesi ve dizideki karakterleriyle diziler arasında farklı bir yere sahip olan Avlu sezon finali heyecanla bekleniyor. Önceki hafta çıkan isyan devam ederken, güç dengeleri devamlı değişiyor. Deniz ise öyle bir olaya tanık oluyor ki, kendine verdiği sözleri ezip geçiyor. Peki, Deniz'i böyle etkileyen olay ne? İşte, Avlu 44. sezon finali hakkındaki tüm detaylar...

 

Editör: Haber Merkezi