Yaptığı çıkışlarla bir süredir magazin gündemini meşgul eden Aygün Aydın, son paylaşımında herkesi kızdırdı. Kendisini eleştirenlere tepki göstere Aydın, "Siz Türk toplumu olarak insanların mutluluklarını kıskanan ş....iz bir milletsiniz." dedi. Aydın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Hakan Sabancı'ya veda mesajıyla oldukça konuşulan oyuncu Aygün Aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. 

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKACAĞIM"

Türk milletine de hakaret eden Aygün, "Siz Türk toplumu olarak insanların mutluluklarını kıskanan ş....iz bir milletsiniz. Nefret ediyorum sizden vatandaşlığından mümkün olduğu en kısa sürede çıkacağım. Allah hepinizin belasını versin. Ben yıldım. Siz Müslüman olarak geçiniyorsunuz ama hiçbir kuralını uygulamıyorsunuz. Bu kadar iki yüzlü bir millet olamaz. O kadar ödleksiniz ki. Pisliğinizde boğulun" diyerek herkesi şok etti.

PAYLAŞIMLARI SİLDİ

Herkese veryansın eden Aygün, kısa süre içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları sildi.

aygünaydın

GERİ ADIM ATTI

Daha sonra açıklama yapan Aydın, "Ben Türk toplumunu çok seviyorum. Kendim bu vatandan büyüdüm. Orada ağlıyorum zaten, nefsi müdafaa yapıyorum, kendimi savunuyorum" diye konuştu.

aygünaydın

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

Aygün Aydın 1995 İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümü okumaktadır. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynamıştır.

Oyunculuk ve müzik eğitimi almıştır. Son olarak Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterine hayat vermiştir.

Editör: Haber Merkezi