Son dönemin en çok beğenilen komedi yapımları arasında yer alan Aykut Enişte filmi bu akşam  saat 20.00'de televizyon ekranlarında yayınlanacak. Farklı hikayesi izleyenlerin dikkati çeken fimin yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın üstlendi. Film severler, Aykut Enişte filmi ne zaman ve nerede çekildiği merak ediliyor.

AYKUT ENİŞTE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Son yılların sevilen yapımları arasına girmeyi başaran Aykut Enişte filmi, yalnızlığından şikâyetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut'un hikâyesini konu ediyor.

Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkânına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkâna hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkânın zarar tespitini yapmak için sigortadan gelen Gülşah'ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi hâlinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmaya çalışacaktır.

AYKUT ENİŞTE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Geniş bir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aykut Enişte filminde şu isimler yer alıyor:

Cem Gelinoğlu - Aykut
Melis Babadağ - Gülşah
Ege Kökenli - Nurhan
Müfit Kayacan - Sadi
Lale Başar - Şule
Ali Erkazan - İhsan
Özlem Çakar - Saniye
Ferdi Sancar - Erdal
Selen Domaç - Dilşah
Mekin Sezer - Mithat
Ecrin Moğultay - Sude
Güven Hokna - Muhteşem

 AYKUT ENİŞTE FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

24 Mayıs 2019 yılında vizyona giren Aykut Enişte filminin çekimleri Yeşilköy Havalimanı, Selimiye gibi İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirilmiştir.

 

 

Editör: Haber Merkezi