Rana İdil ÖZDOĞAN

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğretim görevlisi olan ve gazetemizin Türk Dünyası bölümünde köşe yazarlığı yapan Elnur Paşa Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı Çalışma Devlet Komitesi’nin teşekkürnamesine layık görüldü.

AKTİF GAYRET GÖSTERDİ

Azerbaycan Cumhuriyeti Diasporası tarafından takdir belgesi alan Elnur Paşa sevincini sosyal medya hesabından “Azerbaycan Cumhuriyeti Diasporası ile Çalışma Devlet Komitesi’nin şahsıma layık gördükleri teşekkürname için minnettarım. Var olsun Azerbaycan! Yaşasın Azerbaycan Ordusu! Karabağ Azerbaycan’dır!” sözleriyle duyurdu. 

Komite tarafından verilen takdirnamede “Azerbaycan’ın gerçeklerini dünya toplumuna ulaştırma ve 2020 yılında gösterdiği diaspora faaliyetlerindeki aktif çalışmalarından dolayı ödüllendirilmiştir” ifadeleri yer aldı. Diaspora Bakanlığı, 44 gün süren Karabağ vatan muhaberesi esnasında Azerbaycan aleyhine yapılan yalan propagandalara karşı gösterdikleri gayretleri ve Azerbaycan’ın haklılığın dünya kamuoyuna aktarılmasını sağladıkları aktif gayret gösteren vatandaşlarını teşekkürname ile ödüllendirdi. 

Editör: Haber Merkezi